NEVŞEHİR / KOZAKLI - Kozaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kozaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yeni Mah. Musatafa Demir Cd. No 80 Kozaklı / NEVŞEHİR
Vizyon
Bütün öğrencilerimizi; teknolojiyi bilen, yorumlayan, kullanan, geliştiren ve alanındaki yeniliklere kısa sürede uyum sağlayan, Endüstrimizin ihtiyaç duyduğu teknik insan gücünü, ilgi, beceri ve yetenekleri ölçüsünde mesleğe öğrenimine ve de iş alanlarına hazırlamaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizi milli ve ahlaki değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi ülkesini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için öğrenmeyi ihtiyaç kabul etmiş, 21. Yüzyılda Mesleki ve Teknik Eğitimin Teknolojik Gelişmelerine ayak uydurabilen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap veren nesiller yetiştirmek için varız.
08.20-16.45
KALORİFERLİ
Ulaşım
Kozaklı ilçesi,Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Topaklı ya yaklaşık 25 km uzaklıktadır.İlçe merkezinden belirli saatlerde yapılan otobüs seferleri ile Türkiye nin her şehrine Ankara-Kayseri karayolu üzerinden otobüs bulma imkânı mevcuttur.Ayrıca ilçeden Nevşehir ve Kayseri ye saat başı otobüs seferleri düzenlenmektedir.Ankara ve Kırşehir´e giden otobüsler de bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşımalı öğrencilerimiz ilçemiz köylerinden servislerle taşınmakta olup okulumuzun önünden belediye otobüsü geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Nevşehir , Kırşehir , Yozgat ve Kayseri ye 90 km. Ankara ya 275 km, Kapadokya bölgesine 75 km mesafede. Erciyes Dağı ile kayak ve büyük sanayi bölgelerine de oldukça yakındır.
Okulumuz İl merkezine 90 km ve ilçe merkezine 1 km uzaklıtadır
İLÇE GENELİNDE SPORTİF FAALİYETLER.
ÖĞRENME ŞENLİKLERİ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI BİLİM SERGİLERİ
MESLEK LİSESİ AİLELERLE BULUŞUYOR PROJESİ